En bättre period

Ingen aktivitet här på lite över en vecka. Men, det är oftast ett bra tecken när det gäller mig. Kreativa processer som att skriva är sällan något jag gör när jag är lycklig och glad och existerar i stunden. Det är något jag gör för att få det där ”andra” ut ur mig, så att jag kan se på det med distans.

Det har varit väldigt skönt att kunna känna igen sig själv den senaste tiden, känna sig på gott humör och motiverad för saker men utan de sedvanliga stresskänslorna. Vilket är jävla tur för just nu är det mycket som händer. Har jobbat extra, gjort piercingträning, tagit upp studierna, börjat instruera mina dansfitnesstimmar igen efter en paus sen i höstas, bokat in gigs och träningar med burlesquegruppen, planerat allehanda projekt och funderat kring nya möjligheter som dykt upp.
Nackdelarna med det här är väl att det sociala livet lider för att jag inte orkar hantera det också samtidigt, men det känns heller inte lika akut med det jämfört med resten som jag har negligerat när jag mått mindre bra. På min to-do lista står det faktiskt ordagrannt att nu måste du svara åt den här och den här personen, för även det där med social media kan bli överbelastande för mig. Det blir sådär ibland när man själv är något av en ensamvarg, man glömmer att ta kontakt med människor, inte för att man inte skulle tycka om dem – jag älskar mina vänner och min familj till månen och tillbaka – utan för att man liksom är lite FÖR bekväm i eget sällskap (och i mitt fall, behöver mycket egentid för att alls må bra). Jag kan gå många dagar utan att känna något behov av att socialisera, men sen när jag väl gör det så gör jag det gärna ganska intensivt och i flock. Får väl bara hoppas att folk har nån sorts förståelse och tolerans för saken (lovar, jag försöker mitt bästa)… fast i och för sig, om de inte har det, så är vi kanske inte the best match to begin with heller.
Du räcker till precis så som du är.

P.S. Jag har skaffat fluga och känner mig stilig i den. Det var allt. Hejdå.

16194902_10209500046516846_9056321828709882081_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s