Piercingssugen?

Om du har gått och funderat ens lite på ta en piercing på något av de ställen jag kommer räkna upp här nedan så har du världens chans nu att få den professionellt gjord för ett billigt pris!

Jag har jobbat på tatuerings- och piercingsstudion Fist of Needles (världens bästa arbetsplats med världens bästa kollegor för övrigt) här i Vasa sedan i September. Främst som assisterande studio manager men också under lärlingsskap som piercare. Har som det är nu fått börja ta fullpris för allt i öronen (utom industrial), och näsan. Men det finns ännu några som jag vill få öva lite till på innan jag börjar ta fullpris för dem med. Så nu efterlyser jag piercingssugna 😉 Den 15.1 och den 29.1 har jag träningsdagar och då får ni följande piercingar, som normalt är mellan 60-80€, för 25€ om ni skickar ett mejl till info@fistofneedles.com och bokar tid mellan 13.00-17.00. Först till kvarn maler! Har en känsla av att 15.1 är så gott som fullbokat så sikta kanske hellre på 29.1 för att vara säkra.

Piercingarna är följande:

Ögonbryn:

eyebrow-piercing-81

Industrial:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tungan:

tongue-piercing-damage-repair-micro20150415

Smiley:

da7a04c8d067b404f440a1924349b652

Frowny:

beautiful-lower-lip-frowny-piercing

Labret:

a80c4f784459d2b712007b8c7306a9b2

Medusa/Monroe/Madonna (kallas lite olika beroende på vilken sida den sitter)

image-1-medusa-lip-piercing

monroe-piercing-131

Nipple:

Under processen så kommer jag hela tiden vara vägledd och övervakad av vår main piercer så no worries, jag sticker dig på inget vis med nålar i blindo 😉

Disclamer: Ingen av piercingarna på bilderna har jag gjort. De är framgooglade som exempel ifall någon inte kan termerna från förr.
Exempelbilderna som dök upp var mest på unga vita kvinnor, varför vet jag inte för sanningen är ju att vem som helst kan ha dem, men nåja, mitt i natten, latheten tog mig från att söka mera mångsidiga exempel. 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s