Utekväll, mystiska budbärare, och pizza i sängen

Blev spontant några öl i en källarbar igårkväll med mina burlesqueflickor samt några av kollegorna från tatueringsstudion. Har varit på lite mer introvert humör på senaste tiden så inte riktit känt mig manad att umgås med så mycket folk, men igår svängde det över till hypersocial istället, så hade väldigt kul.

De som känner mig vet att jag har en tendens att träffa mystiska människor/hamna i säregna situationer när jag ute och rör mig, så även igår.
En lite äldre kvinna, uppskattningsvist mellan 50-60 år, kom fram till mig och såg mig skarpt i ögonen under tystnad en stund innan hon öppnade munnen.
”Du är inte riktigt som dem va?” sa hon, med ett svårläsligt ansikte, utan att dra på munnen eller bryta ögonkontakt. Hon pekar lite halvdiskret på en av mina vänner som teatraliskt håller på att skapa en smärre scen för att underhålla oss andra. Jag frågar henne vad hon menar.
”Du klär dig och rör dig sådär som att du är tuff, men du är väldigt känslig egentligen”
Jag blir ställd, men svarar att jo… visst är jag väl känslig.
”Du plockar upp saker från luften, jag kan se det. Du märker av sånt som inte andra gör. Jag vet.”. Hon har ännu inte rört en min och kollar mig stenhårt i ögonen och hela situationen börjar kännas lite lätt obekväm. Jag nickar och sneglar lite runt mig för att se om nån hör vad vi pratar om, men konversationen fortsätter inte längre än så, för den främmande kvinnan har tydligen sagt det hon ville säga, svänger sig om, och går lugnt sin väg. Mycket mystiskt…

img_6245

Idag har vi haft en lugn dag i casa Kix. Mitt sällskap hoppar på bussen och åker hem imorgon, så vi latat oss och ätit pizza i sängen och kollat på dokumentärer om UFOn och paranormala fenomen. Vissa av dem har vi mest skrattat åt medan andra varit intressanta på riktigt. Jag älskar att få vara med någon som är lika fascinerad av allt som är konstigt och oförklarligt som jag är…

edit2

edit1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s