I am cat, hear me meow

1959413_601782749914590_1133709184_nVad är detta om undrar ni? Jo, i lördags hade Lily KissKiss & Le Rouge Mirage ett burlesque-gig inne på Central, och jag var där som en av deras Pick-Ups, tillsammans med Linda här. Vi var katt och mus för att våra låtar hade djurtéma, så jag jagade henne bland publiken och fräste och höll på, haha.

ksskss3Tjejernas setlista för kvällen var VÄLDIGT lång, och uppdelad i flera delar, så det var EN HEL DEL kläder för ombyte backstage!! Ett virrvarr av korsetter, fjäderboor, silkeshandskar, nätstrumpbyxor, solfjädrar, hattar, högklackat, och fluffiga kjolar av alla de slag. Allt syns inte ens på den här bilden, för vissa saker var ännu i IKEA-kassar på golvet.

2014-11-22 18.07.392Derp cat (jo, jag har lite tråkigt, det är därför det går så överstyr med glitterfilter och saker).

2014-11-22 20.27.022Tjejerna är mitt i ett ombyte och jag är lite sneaky.

backNär giget var klart firade vi med skumppa, som sig bör!

cheers

Ska passa på att slänga in lite reklam här också: ifall ni någon gång vill prova på Burlesque så är det till Studio Burly Q här i Vasa ni ska söka er till! 🙂 Där finns både Klassisk- och Neo Burlesque, samt en massa annat som är bra för både kropp och självförtroende! Varför inte ge bort ett gångkort som julklapp?
Reklampaus över.

Hade kommit överens med Hanna att vi skulle träffas på källarkrogen DOM efter att jag var klar, och planen var att jag skulle låna lite sminkborttagningsmedel + foundation av henne där för att ta bort kattsminket. Men när jag väl kom till DOM och gick runt där lite så lade jag märke till att ingen verkade det minsta förvånad över mitt kattfejs. Och när jag träffade på vänner och bekanta så var det väldigt, väldigt få som ens påpekade någon om faktumet att jag bar morrhår. Eller som en vän till mig sa efter att vi suttit och diskuterat om annat i åtminstone en kvart:
– …vääääntas nu… varför har du mårrhår?
– Haha, har du inte märkt det förrän nu?!
– Nej… det ser konstigt nog naturligt ut på dig!

Så då valde jag att fortsätta vara katt resten av kvällen 😉
Jävligt rolig tanke att jag har evolverat så jävla mycket i min stil och dragit det så långt att folk i den här stan är så vana vid att jag ska se ”konstig” ut, att ingen ens reagerar på att jag har sammetsklänning, Star Wars-ryggväska, och kattsmink på krogen. Gav nästan en high-five åt mig själv.

2014-11-22 20.07.09När DOM stängde drog vi upp en trappa, till Leipätehdas där de hade Blast from the Past-tema, och spelade musik gjord före år 2000. Har ont i nacken ännu idag av att jag har headbangat till Smells Like Teen Spirit

När Leipätehdas stängde stannade vi kvar så länge vi kunde utan att ordningsvakterna blev allt för sura, innan vi gick och ställde oss utanför istället för att kivas om vem som skulle ha efterfest. Av någon anledning så räknade vi också ut hur många kubikcentimeter tortilla man skulle få i sig om man åt en jättelång tortilla (som i genomsnitt är 7 cm i diameter) som skulle komma in i munnen på en i 80km/h på den tid det tar att köra till Sundom (en kvart). Svaret minns jag inte. Men det är kanske inte en helt relevent sak att veta heller.

4 reaktioner på ”I am cat, hear me meow

    • Min ögonfärg på alla utom sista bilden, där ja la i en liiiiiten bit mer grönt i redigeringen, tänkt ja kan väl gör he när ja nu ändå laa till så myki annat ”extra” på dihär andra bilderna, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s