Hehehehhe sry

Hey guys! Sorry för inaktiviteten. Känner att jag bör skriva ett inlägg  här nu när jag har hört det ryktas från flera olika håll att folk tydligen är oroliga för mig när jag inte har skrivit på så länge xD
You don’t have to worry, I’m totally fine.
Det var bara det att jag blev så fruuuuuuuktansvärt störd och arg på mig själv där i slutet av Maj när jag satt så mycket framför datorn hela tiden och inte gjorde så mycket faktiska aktiviteter. Så nu har jag helt enkelt levt ett flytande sommar-hippie liv och inte haft tid/lust att blogga, för jag vill inte fastna framför datorn på samma vis igen.

….och det har gått bra, Juni har hittills varit en riktigt fin månad, har varit hemma med familjen en hel del, och jag är speciellt glad över hur många gamla vänner jag har hunnit träffa nu när jag har varit lite aktivare med att höra mig för om ”kaffesällskap” än vad jag normalt är (jag är överlag rätt dålig på att skicka/ringa åt folk, jag är rädd att jag ”ska störa” eller ”vara till besvär”). Har också hittat nya bekantskaper som jag är excited över att kan bli något djupare vänskapsrelationsmässigt.

Ska dock försöka blogga lite oftare nu…

 

En reaktion på ”Hehehehhe sry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s