16-18.5

Så vad har jag gjort i helgen då, förutom att långsamt dö pollendöden?

I fredags försökte jag skriva ett skolarbete, men kom ingen vart med den saken, så jag pausade och for på Politivas årliga ”Sista-tenten-festen”.
Inveg mina nya solisar. Älskar solglasögon där det är svårt att bestämma om användaren bär dem ironiskt eller på allvar (smygreklam för Siwa här nu, can you spot it?).

2014-05-16 16.52.15

På sista-tenten-festen blev Nina och jag utnämnda till årets par, aaaaaaw!
…sen blev jag också utnämnd till årets prokrastinerare, ehum. Önskar jag kunde säga att någon annan förtjänade det diplomet mera än jag, men tyvärr kan jag inte det. Jag älskar internets katter allt för mycket.

2014-05-16 19.06.39För att fira att vi blev årets par så körde jag och Nina sen iväg till Åminne hamn för att titta på solnedgången tillsammans… lol. Det varade inte länge innan vi var tvungna att hoppa in i bilen igen och åka därifrån, vi blev för polleniserade.

IMG_5927Smygbild på Nina, hihihih.

redigeratSen när vi nu ändå var på gång så körde vi över till Replot också.

IMG_5932Hamnen.

IMG_5936 IMG_5940Igår fick jag finbesök från Jeppo. Häggman och Jungar kom över (hur kommer det sig att vissa personer automatiskt blir kallade för sitt efternamn, och andra inte?!). Vi lyssnade på vinyler, åt pizza, och chillade. Hälsade också på Raskis en sväng. Alla behöver vi en hippie-vän.

2014-05-17 21.58.14Idag har jag varit med burlesque-gänget på Ritz, för att öva lite och planera inför nästa lördags Burlesquefestival. Alltså ni MÅSTE verkligen komma på det, ni missar verkligen något annars, det kan jag garantera!!!!

Kul att titta på när de övar, när tjejerna är osminkade och i vanliga kläder och bara LÅTSAS ta av sig korsetter och grejer, haha. Lite som att spela luftgitarr.

output_iZylFa

6 reaktioner på ”16-18.5

  1. Sku SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR gärna vila komma på Burlesquefestivavlen, men jag e väldigt pank just nu, har just och just råd att leva. Hoppas e blir superkul i alla fall! 🙂

    • Ja har en funktion me telefonkameran som gör att när ja trycker in kameraikonen så tar de fler bilder i rad, å sen lägger ja in di i typ gifmaker.me eller liknand program 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s