Taiteilijanimi

Igår ombads jag komma på ett artistnamn åt mig själv tills inkommande Burlesquefestival (som jag nämnde i gårdagens inlägg).
Efter lite funderande fram och tillbaka kom jag fram till att Kikí Mystique får bli the one, åtminstone för tillfället. Kiki för att det är vad pojkvännen kallar mig ibland, +apostrofen för att kikí är en benämning för att ge någon många små kyssar på den spanska slang som de använder i Colombia (det kan också användas som ett ”mjukare” ord för sexuellt umgänge, höhöh). Mystique för att folk i allmänhet brukar ha lite svårt att figure me out, samt att jag är väldigt dragen till allt som är mörkt och mystiskt. Ordet fick gå på franska eftersom det låter mera sensuellt.

Så från och med nu är jag Kikí Mystique när jag ser ut exempelvis såhär (lite väl extrem close-up kanske, höhö)

2014-01-15 20.15.15

Backstage från stadsteatern i höstas, väntar på att min pick-up tur ska börja efter att Le Rouge Mirage-tjejerna blir klara med sitt. Jag är alltså deras pick-up nu för tillfället, alltså någon som är på scenen MELLAN att de är på scenen, för att typ plocka upp deras fjäderboor och se till att gästerna hålls underhållna, så att showen inte avstannar.

IMG_2846

Nedan är två bilder tagna av Jacob Åberg, från Bistro Ernst, den första mycket sällsynt av sitt slag eftersom jag extremt sällan ler med tänderna på bild…

IMG_9033 IMG_9091

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s