En ny riktning tar form

Har funderat ett tag nu hur jag riktigt ska börja göra med Zumban. Jag har varit instruktör i närmare 5 år, och även om det nog ännu känns helt roligt och givande (speciellt när man får människor att lé!) så har det lite tappat den där gnistan för mig, för det känns som att jag personligen som dansare inte kan utvecklas inom det här området längre. Jag börjar liksom ha fått ut mitt ur det.

Så detta har jag nu äntligen tagit mod till mig att berätta åt gymmen där jag jobbar (vet inte varför jag har tvekat så länge angående det, jag har verkligen en sjuuukt härlig arbetsplats med underbara och förstående kollegor), och kommer därför inte dra egna Zumbatimmar i sommar (fortfarande dock tura andras timmar när någon behöver hjälp).

Jag vill verkligen tacka alla FANTASTISKA människor som kommit på mina timmar under dessa år! Ni har gett mig så mycket och ni är guld värda!

MEN härmed har vi också lite roliga nyheter – jag har getts fria händer att ta fram min egen dansfitnessform, som (om allt går som det ska) kommer lanseras till hösten!! Och idéer till det har jag minsann…. Det skadar ju liksom aldrig att försöka, går det inte så går det inte (och jag är beredd på att det kanske inte går) – men då har man iaf testat.
Lova att ni kommer och provkör mina nya timmar då, okej? Okej.

(…och om ni ännu inte har hunnit vara på någon av mina Zumbatimmar – now is the time!)

mindre

2 reaktioner på ”En ny riktning tar form

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s