Söndagsstory

I söndags gjorde nog Kenneth och jag något som skulle ha platsat som en scen i en svensk komedi.

Vi var på väg till Robin och Jamies i Smedsby, hade tidigare på dagen sådär löst bestämt att vi skulle komma till klockan 18. När vi är i stan så ringer Jamie och frågar om vi kan komma till 18.30 istället, för det blev lite bråttom för dem.
Visst säger vi, inga problem alls, solen skiner ju så vi tänker att vi kan köpa en glass någonstans och äta den i solen medan vi väntar. Vi parkerar utanför mataffären i Smedsby och går in. En tanke slår oss, tänk om vårt värdpar också är här och handlar tills vi ska dit? Skulle inte det vara lite pinsamt? Vi spanar in i butiken, och där står de faktiskt, ganska nära oss till på köpet!
Det är nu något flippar ihop för oss, och vi SPRINGER UT ur butiken för att de inte ska hinna se oss. Jag fastnar med min ena högklackade sko i tamburmattan så den åker av, så jag måste svänga om och springa tillbaks efter den. Vi hoppar in i bilen och startar, jag trycker upp kopplingen lite för fort, bilen stannar med ett ryck, vi startar på nytt, slänger i backen, slänger i ettan, och åker iväg.

Först nu slår det oss hur fruktansvärt socially awkward vi är. Varför gjorde vi sådär för?!?

Nåväl, vi kan ju inte åka tillbaka nu när vi en gång sprungit ut, så vi åker vidare till nästa matbutik för att ta den där jävla glassen nångång. När vi ska betala för våra Kingis-stickor så finns det ingen personal på plats. Faktum är att det inte finns någon annan människa i hela butiken. Faktum är att de har stängt och vi är inlåsta. Toppen.
Dock dyker en anställd upp från något lager så småningom, ber så hemskt mycket om ursäkt för att ingen såg oss, och låter oss betala.

Framme vid vårt värdpar så kunde vi ju inte hålla oss, utan berättade hela den här historien, inklusive att vi sprang när vi såg dem 😀 Men de skrattade bara och sa att de förstod nog. Jag misstänker att det här är ett rätt allmänmänskligt beteende, det är bara det att majoriteten inte ids erkänna det 😉

4 reaktioner på ”Söndagsstory

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s